Skrot och farligt avfall – Länsförsäkringar

ReAgro återvinner lantbruksskrot

Länsförsäkringar verkar för ett miljövänligt Sverige. Tillsammans med oss på ReAgro hjälper man dig som är kund hos dem att bli av med ditt skrot och farliga avfall.

Samarbetet gör det möjligt att få en effektiv insamling och innebär att du får betalt för skrotet samt betalar en avgift för det farliga avfallet och själva hämtningarna.

Insamling av skrot och farligt avfall

ReAgro sköter insamlingen och återvinnningen i nedanstående län. Du som har en gällande lantbruks- eller företagsförsäkring hos Länsförsäkringar i dessa områden kan utnyttja tjänsten:

Priser och villkor

Innan du gör din anmälan bör du läsa om intäkter och kostnader, rutiner för hämtningen samt våra villkor.

Ett tips!

Skriv gärna ut vår pdf-blankett och ta med när du inventerar vad du har. Där finns också info om priser och annat. Använd den sen som underlag när du gör din anmälan via webben, eller posta blanketten till oss.

Är du inte kund hos Länsförsäkringar eller bor i ett annat område?

Vi är verksamma i stora delar av landet. Läs mer om vad vi erbjuder dig »

Frågor – kontakta ReAgro

Har du frågor kring sortering och hämtning tar du kontakt med oss på ReAgro.
Telefon 018-34 60 00 och e-post skrot@reagro.se.
Observera att det inte är möjligt att anmäla hämtning per telefon, men du kan ringa oss så skickar vi en blankett om du saknar internet.

ReAgro – samarbetspartner till Länsförsäkringar

ReAgro är ett familjeföretag med säte i Knivsta och har sedan 90-talet arbetat med lösningar för källsortering och återvinning av avfall. År 2012 började vi insamlingen av skrot och farligt avfall åt LF Gotland och numera även i Blekinge, Dalarna, Gävleborg, Göinge-Kristianstad, Halland, Kalmar, Stockholm och Södermanland.