Lantbruksplast

Vem tar hand om ditt plastberg?

ReAgro har samlat in 200 000 000 kg lantbruksplast sen 2004 och sett till att den återvinns på ett miljöriktigt sätt. Det bygger på ett frivilligt producentansvar som hanteras av SvepRetur. Från och med 2016 sköts den insamlingen av en annan aktör än ReAgro, men vi erbjuder fortfarande gårdshämtningar för dig som av olika skäl inte kan använda SvepReturs tjänst. Du kanske har köpt plasten via andra kanaler utan att betala återvinningsavgiften, eller så uppfyller du inte deras krav på renhet och sortering.

Isåfall kan du vända dig till ReAgro som erbjuder gårdshämtningar i vissa delar av landet. Kostnaden för hämtningen är beroende av vilken mängd plast du har och var du finns.

Vi kan också hjälpa dig bli av med spillolja, bekämpningsmedel, färg och överblivet skrot. Intäkterna från skroten används för att betala hela eller delar av transporten beroende på det aktuella värdet på skrotet. Är det bra skrotpriser kan det även bli en peng över.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett pris på hämtningen. Du kan också kontakta ReAgro på telefon 070-510 19 82 eller via e-post plast@reagro.se för mer information.

Berätta vad du vill att vi ska hämta:

  Ditt namn *

  Adress *

  Postnr och ort *

  E-post *

  Mobiltelefon *

  Beskriv vad du vill ha hämtat. Försök uppskatta mängden lantbruksplast genom att ange antal kg, antal rullar plast du köpte eller antal ensilagebalar du hade.

  * Obligatoriskt fält