Kör åt ReAgro

ArbeteÄr du lantbrukare med lediga utrymmen på din gård eller har du ett åkeri och nära kontakt med lokala lantbrukare? Vi har jobbet för dig!

Som franchisetagare till ReAgro arbetar du i ditt närområde och servar företag med hämtning, hantering och återvinning av deras avfall.

ReAgro erbjuder dig bättre lönsamhet genom ökad användning av maskiner och lagringsutrymmen, en regelbunden intäkt under hela året och tillgång till naturliga näringsämnen.

När du blir franchisetagare ingår du ett samarbetsavtal med oss som innebär att du arbetar i ReAgros namn men genom ditt eget företag och med din egen lastbil mm. Du får därigenom en kombination av ditt eget företags effektivitet och ReAgros 20-åriga kunskap om återvinning.

Vi på ReAgro hjälper dig att bygga upp en kundbas samt sköter marknadsföring, utbildning, avtal, fakturering, statistikrapporter till kunderna samt avräknar och utbetalar din ersättning.

Jobba som franchisetagare åt ReagroGå introduktionsutbildning hos ReAgro

Vid vårt huvudkontor i Knivsta anordnar vi vid behov introduktionskurser där du under en heldag får veta mera om vårt koncept.

Vi gör också ett studiebesök hos en lantbrukskollega och några av hans kunder.

Vi berättar om hur arbetet går till, vilken utrustning du behöver, vilka tillstånd som krävs samt inte minst viktigt vilka intäkter det innebär att jobba med detta.

Kontakta oss!

Vill du gå kursen och/eller veta mer om hur det är att arbeta som franchisetagare ska du prata med Mikael Bengtson som är sälj- och marknadsansvarig på ReAgro. Du når honom på 070-590 59 99 eller via e-post på mikael@reagro.se.